Arthur Zafiriadis

_MG_5821Este cea mai pregnanta voce din redactie. Cel de care asculta si pe care il asculta toti ceilalti. Este omul-radio, cel care ar fi trebuit sa se numeasca Arthur Radio Zafiriadis. Asta pentru ca o viata a simtit si a trait radio. Dar nu s-a limitat doar la atat. A inteles ca presa cuprinde mai mult decat vocea din fm. Televiziunea si presa scrisa le gestionează cum nu se poate mai bine.

Oana Zafiriadis

oana zafiriadisAtunci când în redacția PLOIEȘTI TV se aude o voce plăcută, o liniște sufletească ne cuprinde pe toți. Este momentul în care Oana Zafiriadis ajunge la serviciu. La ședința de dimineață a redacției, imediat după ce stabilim ordinea de zi, toată lumea înțelege ce are de făcut, iar din acel moment Oana ne urează baftă pentru ziua respectivă! La capitolul promovare, aceeași Oana este cea care lucrează cu maximă precizie!

Cristi Georgescu

cristi georgescuDupa ce a lucrat in calitate de reporter pentru numeroase publicatii tiparite locale, Cristi a devenit atras de televiziune. Cristi Georgescu este omul potrivit la momentul potrivit. Asta si pentru ca numai lui i se pot intampla anumite lucruri inimaginabile, iar daca alegi sa iti petreci o jumatate de zi in compania lui cu siguranta agenda telefonica va fi dublata in materie de contacte.

Sabin Ciornea

sabin-ciorneaDaca l-ai fi intrebat pe Sabin cand era mic, ce ar fi vrut sa devina in viitor, probabil ti-ar fi raspuns: primar! Asta pentru ca in anii de liceu chiar a fost primarul elevilor din Ploiesti. Are tot timpul cuvintele la el si stie sa rastalmaceasca cuvintele astfel incat sa-ti dea cel mai bun raspuns la orice intrebare ai avea. Cocheteaza cu televiziunea si o face cu profesionalism.

Andreia Enache

andreea enacheCu o voce blândă, caldă, dar și cu o personalitate aparte, Andreia reprezintă, asa cum spun colegii, “doza de fashion” a redacției PLOIEȘTI TV. Creativă și atentă la detalii, Andreia este persoana căreia îi place să fie informată și sa ofere informații. Se documentează temeinic pentru fiecare subiect și are o doză de bun simț, de umor, astfel că o zi în redacția de știri trece de fiecare dată mai ușor.

Adi Voinea

_MG_5799

Este creativ și preferă să creeze foarte amplu. Îți dai seama de fiecare material video montat de el, pentru că fiecare imagine estea așezată într-un stil propriu. Nu face rabat de la nimic atunci când știe că la final materialul video va fi semnat de el. Știe foarte bine că, în calitatea sa de operator imagine, dacă imaginile nu sunt corect captate, un motaj video nu va ieși de cea mai bună calitate.

Silviu Moise

_MG_5793

Silviu adoră să se joace cu imaginile. Si face acest lucru într-un mod uimitor. Creează viziuni inedite prin modul său de prezentare a cadrelor, mai exact are o altă viziune asupra lumii în care trăim. Silviu este omul din echipă care gândește fel de fel de idei astfel încât munca de echipă să fie ușoară și interesantă în același timp.

Florin Duță

florin duta

Florin face parte din categoria colegilor cu chef de viață ți nu te lasă nici un moment să fi trist. Este optimist și asta face ca fiecare dintre noi să vrem să ne aflăm cât mai mult timp în preajmalui. Știe ca sunetul ce pleacă din regie către platou și apoi în emisie, trebuie să fie unul de excepție, astfel că acționează în consecință. Este profesionist și este parte importantă din regia de emisie PLOIEȘTI TV.

Dan Aldea

Este un tip calm și înainte de orice decizie preferă să gândească în detaliu pentru a fi sigur că ia cea mai buna decizie. Se ocupă cu imaginile și se joacă cu modul in care imaginile crează stări și senzații celor care le privesc. Pentru că este un profesionist, el are un răspuns la fiecare intrebare a noastră. Și imediat după, și o soluție.