Emisiuni

Ştirile PLOIEŞTI TV

Cu un format fresh, documentat, realizat de o echipă tânără şi profesionistă, grupajul de ştiri al postului PLOIEŞTI TV vine în faţa telespectatorilor din Ploieşti şi Prahova cu informaţii în exclusivitate, evenimente şi manifestări din toate domeniile de interes public.
 TIME ALERT

Această emisiune, marca Ştirile PLOIEŞTI TV, aduce în atenţia publicului o jumătate de oră de dezbateri, pe marginea celor mai importante subiecte ale momentului. Telespectatorii pot urmării producţia tv, imediat după fiecare grupaj de ştiri al zilei. . În fiecare zi, de luni până vineri, de la orele 13.30 și 18.30.

NECONVENŢIONAL

Talk-show pe durata căruia vor fi dezbătute subiecte din diferite domenii de interes public, anchete şi investigaţii pe diverse teme de interes general. De luni, până vineri, începând cu ora 21.00.

+ NECONVENŢIONAL

Talk-show social, ce propune o altă viziune asupra cotidianului, şi care aduce în faţa telespectatorilor poveştile frumoase, ale oamenilor frumoşi, în campania “SUNTEM ÎNVINGĂTORI!“ În fiecare duminică, începând cu ora 21.00

RETROSPECTIVA Ştirile PLOIEŞTI TV

Producţie ce va prezenta la finalul fiecărei săptămâni, cele mai importante ştiri difuzate de luni până vineri în cadrul Ştirilor PLOIEŞTI TV. În fiecare sâmbătă, de la ora 09.00.

Ne puteți urmări pe CANALUL 36 UPC DIGITAL. În curând și pe RSC-RDS.