PixWords, jocul care a acaparat atentia a milioane de utilizatori. Site-ul care iti ofera raspunsurile corecte. VIDEO

1
2952

Este fara doar si poate jocul momentului. Accesat de milioane de utilizatori, PixWords a devenit preferatul celor care doar privind o imagine gasesc solutia unui puzzle. Un puzzle care te trece in scurt timp la un nivel superio, doar atunci cand ai interpretat bine aspectele aparute in imaginea alaturata.

pixwords

Daca te pune in dificultate, insa, ajutorul vine din partea unui buton, la a carui simpla apasare, fotografia cu talc ajunge pe retelele de socializare, unde prieteni iti pot oferi si solutia. Dar exista si anumite site-uri, prin intermediul carora gasesti rezolvarea la doar un click distanta si, atentie, sunt destul de vizitate. Compania care a creat minunea accesibila de pe android, a mai adus in atentia jucatorilor aplicatii precum Shape Solitaire, Puzzle Blast, sau Trade Mania.

La prima vedere aplicatia PixWords care a facut ca retelele de socializare sa se umple de poze din interiorul jocului, pare una facila. In fapt, este vorba despre un puzzle pe care il poti rezolva dupa ce ai privit o imagine si ti-ai dat seama ce cuvant ascunde. Mai apoi, terminarea puzzle-ului integral de pe o plansa, te trece automat la nivelul urmator.

Dar ce se intampla atunci cand te afli in dificultate si nu gasesti rezolvarea puzzle-ului? Nimic mai simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa apesi un buton cu semnul intrebarii si ai ocazia ca imaginea ce reda cuvantul, si pe care nu il gasesti, sa ajunga pe retelele de socializare, de acolo de unde prietenii iti pot da o mana de ajutor. In valtoarea jocului care a acaparat atentia a milioane de utilizatori, au fost create chiar si pagini de facebook, sau site-uri ce iti ofera raspunsuri la cuvintele care iti pun probleme. Tot ce trebuie sa faci pe aceste pagini web, nu este altceva decat sa introduce numarul de litere ce compune cuvantul, iar apoi sa cauti fotografia care te-a blocat. Si uite asa, poti trece fara niciun fel de problema mai departe, pana vei completa cele peste 300 de niveluri. Creatorii aplicatiei promit ca in curand sa revina si cu alte serii, la fel de incitante.

1 COMENTARIU

  1. Este un joc interesant dar si banal. Nu stiu cum a reusit sa atraga atatia utilizatorii pentru ca au mai fost tentative cu asemenea jocuri dar nici pe departe nu au ajuns unde se afla acum pixwords. Cert este ca vorbim despre un joc fenomen si s-ar putea sa apara o avalansa de jocuri de acest gen.

LĂSAȚI UN MESAJ