Ploiesti, eternul santier! Cand si cum vor fi terminate proiectele derulate pe bani europeni la Ploiesti este de fapt raspunsul unei alte intrebari. Intra municipalitatea in colaps financiar? VIDEO

0
878

Un subiect sensibil, tinand cont ca al doilea termen limita se apropie rapid: ultima zi a lunii iunie. 11 santiere trebuie duse la bun sfarsit, pentru ca orasul sa nu plateasca si penalizari. Dintre acestea, unele nu vor fi gata nici la vara, spun autoritatile.

Ultima zi a lui 2015 trebuia sa gaseasca Ploiestiul cu 11 proiecte de investitie finalizate. Trecerea dintre ani nu a venit si cu acest lucru. De la 1 ianuarie, municipalitatea scoate 100 de milioane de lei din buzunarul local pentru a plati constructorii. termenul a fost prelungit pana la 30 iunie. Pentru asta, conducerea orasului a apelat si la un imprumut.

La inceputul lunii ianuarie, stadiul lucrarilor pe fonduri europene, era cel putin pe hartie, dezastruos. De exemplu, lucrarile la Hipodromul Ploiesti erau realizate in proportie de 74 la suta, iar la pasajul de la Gara de Vest de 40 la suta.

In ceea ce priveste reabilitarea liniilor de tramvai, la data de 29 decembrie 2015, stadiul era de putin peste 48 la suta.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ