Selfie cu elefantul de la Ploiesti, pe Facebook. Rani, un exemplar de 3 tone, s-a plimbat nestingherit pe Bulevardul Castanilor. VIDEO

1
1332

Un elefant care se plimba in voie prin centrul orasului intoarce inevitabil privirile uimite ale trecatorilor. S-a intamplat la Ploiesti, aici unde Rani, un mascul de 44 de ani i-a invitat pe oameni la spectacolul de circ ajuns in oras in stilul propriu.

1

 

Si cum nu zilnic iti este dat sa vezi un mamifer de aproape 3 tone la cativa pasi de tine, reactiile nu au intarziat sa apara. Unii au profitat de moment pentru un selfie de sute de like-uri cu elefantul langa ei, altii au pastrat distanta nestiind cum ar putea reactiona animalul. Cu totii au promis insa ca vor sa il revada pe Rani si in scena de la Ploiesti a circului german.

Disciplinat, Rani, un elefant de 44 de ani, a coborat din masina si a luat drumul bulevardului. De departe, cei mai entuziasti au fost pustii, care au si promis ca vor sa mearga la circ.

Nici adultilor mamiferul de aproape 3 tone nu le-a fost indiferent. Cei care aveau din intamplare un aparat de fotografiat au si profitat de ocazie pentru a imortaliza momentul.

Alti trecatori au vrut sa dea lovitura pe retelele de socializare. Pentru o postare de sute de like-uri, au cautat sa surprinda cel mai bun selfie.

Minutele de celebritate si atentia primita din partea trecatorilor l-au infometat pe Rani. Asa ca elefantul a servit si o mica gustare, dintr-un castan.

Rani a trecut prin mainile a trei generatii de dresori ai familiei germane Gartner. Este de 39 de ani adoptat de proprietarii aceluiasi circ si pana acum s-a plimbat prin mai toate orasele mari din Romania, dar si din strainatate.

Timp de patru zile, pana pe 11 octombrie, circul ajuns la Ploiesti va oferi spectatorilor cate doua reprezentatii pe zi. Lui Rani i se mai alatura in timpul spectacolului un al doilea elefant, dar organizatorii promit si momente cu zebre, camile si crocodili.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ