TOPUL celor mai „populari” politicieni locali pe Facebook. Cine raspunde la mesajele cetatenilor. VIDEO

1
1015

Facebook. Este cuvantul folosit din ce in ce mai des. Fie ca sunt presedinti de tara, ministrii, primari sau chiar presedinti de Consiliu Judetean, cu totii cumunica pe facebook, isi impartasesc proiectele, parerile, gandurile si evenimentele la care iau parte. Cine este in topul celor mai apreciati politicieni din Prahova dar si cat de activi sunt pe facebook, aflam din materialul urmator.

PicMonkey Collage

In era Tehnologiei si a internetului de mare viteaza, institutiile statului, s-au adaptat. Aproape un milion si 500 de mii de aprecieri. Atat a reusit sa adune Presedintele Romaniei Klaus Iohannis, din data de 29 mai 2014, cand si-a infiintat pagina de facebook pana in prezent. Un numar impresionant in comparatie cu totalul de aprecieri primite de Angela Merkel, cancelarul Germaniei care a reusit sa adune mai putin de un milion de like-uri.

Acesta a reusit sa adune putin peste 7000 de like-uri, postarea cu cele mai multe aprecieri fiind cea referitoare la Prima cununie civila oficializata la Muzeul de Arta. Acesta considera ca acest site de socializare are mai multe beneficii.

De altfel Raul Petrescu nu este singurul politician prahovean care isi desfasoara activitatea si pe internet. La acest capitol ii putem enumera pe Mircea Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova, care isi publica proiectele de investitii in judet in mod constant sau evenimentele la care ia parte, Primarul Ploiestiului Iulian Badescu care a reusit sa adune aproximativ 7000 de aprecieri sau Daniel Savu, care isi anunta in permanenta aparitiile tv.

In cealalta extrema se afla Gratiela Gavrilescu, in prezent Ministrul Mediului, care a reusit sa adune putin peste 700 de like-uri in mai bine de patru ani de cand administreaza pagina personala.

Cele mai recente statistici arata ca aproape 8 milioane de romani sunt pe Facebook. Numarul lor a tot crescut de la un an la altul. In ultimii patru ani, s-a triplat numarul celor care vor sa comunice pe internet.

1 COMENTARIU

  1. De ce nu dati si topul oamenilor politici care vin in randurile alegatorilor din colegiile care ia ales in functi ,cazul domnului EPARU , care nu de putine ori a venit in cartierul MITICA APOSTOL ca sa stea de vorba cu oamenii si sa le afle pasurile , nu pe facebook ?

LĂSAȚI UN MESAJ