Un barbat de 34 de ani, din Prahova, este de negasit. Pompierii il cauta in apele involburate ale Teleajenului, dupa ce ultimele urme indica faptul ca ar fi trecut raul. VIDEO

1
1052

Un barbat de 34 de ani din Prahova este de negasit de vineri seara. Cel mai probabil, spun apropiatii, omul a fost surprins de o viitura puternica in timp ce traversa Teleajenul pe un dig improvizat, pentru a scurta drumul catre serviciu. Mai multe echipaje de politie si pompieri il cauta de 3 zile insa fara sperante. La un kilometru si jumatate in aval de locul pe unde se presupune ca ar fi traversat raul, pompierii au gasit bicicleta barbatului. Acum, familia asteapta neputincioasa ca apele sa se retraga.

PicMonkey Collage2

Acesta este ultimul traseul al barbatului care a fost dat disparut vineri seara. Omul se pregatea sa intre la schimbul trei. Insa in drumul sau catre serviciu trebuia sa treaca raul Teleajen. Cel mai probabil, precipitatiile abundente din ultima perioada si eliberarea barajului de la Maneciu au facut ca raul sa se umfle intr-o clipita. Apropiatii merg pe varianta ca barbatul a fost luat de apele puternice.

Familia exclude orice alta varianta, si spune ca barbatul nu obisnuia sa plece de acasa. Nici ipoteza unei posibile sinucideri nu sta in picioare. Omul nu avea nicio suparare. Iar urmele descoperite de anchetatori sprijina aceeasi varianta: cea a inecului.

In lipsa unui podet, oamenii din zona obisnuiesc sa treaca raul prin acelasi loc. Nu este pentru prima oara cand o astfel de tragedie se intampla din cauza furiei naturii.

Atat familia, cat si oamenii legii continua cautarile in zona. Cu totii asteapta acum ca apele sa se retraga pentru a da de urma barbatului disparut. Acesta are 34 de ani, se numeste Niculescu Valentin, locuieste in colonia Pleasa, are un copil si de 4 ani este despartit de sotie. Barbatul muncea la o fabrica de mase plastice din satul Ploiestiori.

Luni, a treia zi de cautari:

1 COMENTARIU

  1. haideti oameni buni sa-l gasim pe acest om odata, ca sa fie si el inmormantat crestineste. chiar nu este de gasit? nimeni nu gaseste nicio urma?? scafandrii avem si noi?? mai muncesc si ei?? dece nu sunt pe teleajen??

LĂSAȚI UN MESAJ